Kangasala Retro

Kesäpäivän Mobilistit järjestää yhteistyössä Kangasalan kunnan kanssa Kangasala Retro -tapahtuman 7.-8.7.2017.

Tapahtuma on suunnattu paitsi museo- ja harrasteautojen omistajille ja niistä kiinnostuneille, myös perheille. Tapahtumapaikkana toimii Pikkolan koulukampuksen läheisyydessä oleva kenttäalue, jota kunta on kehittämässä erilaisten tapahtumien järjestyspaikaksi.

Suunnitteilla monipuolista ohjelmaa

Pikkola on perinteinen paikka autotapahtumille, ja siellä on tarkoitukseen hyvin soveltuvat tilat ja alueet.

Kangasala Retron kohderyhmänä ovat perheet, mutta tarkoitus on luoda Retrosta monipuolinen tapahtumakokonaisuus, joka houkuttelee kävijöitä laajemminkin. Osallistujia kannustetaan pukeutumaan vintage-henkisesti, ja tapahtumassa soi elävä musiikki eri aikakausilta.

Edelleenkin myyntiruudut ovat varattavissa ja samoin harrastusajoneuvoparkille varataan riittävästi tilaa.

Suunnitteilla on myös museoajoneuvojen todellinen huutokauppa ilman pohjahintaa. Perheen pienimmille on tarkoitus järjestää erilaisia aktiviteetteja ja kilpailuja.

Myyntipaikkojen varaukset:
Jari Mikkola p. 040 133 6450

Muut tiedustelut:
Klaus Thomasson p. 040 554 6900
info@kangasalaretro.fi

Kangasala, rompetori, 2017, Pikkolan koulun alue, Rompetori Kangasalla Pikkolassa, rompe, rompetta, rompetorilla, antiikki, antiikkia, harrasteauto, harrasteautoja, harrasteautojen, mopo, mopoja, mopojen, moottoripyörä, moottoripyöriä, moottoripyörien, keräilytavara, keräilytavaraa, keräilytavaroiden, antiikki, antiikkia, kesätapahtuma, kesätapahtumat, pirkanmaa, kangasala, pälkäne, sahalahti, valkeakoski, hämeenlinna, lempäälä, vesilahti, toijala, pirkkala, nokia, ylöjärvi, akaa, hämeenkyrö, kyröskoski, viljakkala, sastamala, vammala, perinteinen automuseoiden kunta, Vehoniemi, Mobilia, kesäpäivä, kesäpäivän mobilistit, ohjelmaa, heinäkuu, heinäkuussa, kesätapahtuma, koko perheelle

Top